11-05-2018, 14:49 (Poslednja izmena: 11-05-2018, 16:51 od Dart Vejper.)
Kao i na svakom forumu, uvek treba da postoji dežurna spam tema u kojoj možete da se oglasite, pišete šta god poželite i kačite nešto što vam je trenutno zanimljivo. A bila bi mi čast da je ja otvorim.
Razmišljam o članku koji sam upravo pročitao. Bavi se bendom The Specials i njihovim nadasve živopisnim pevačem Terry Hall-om. Kaže čovek da je bio jako sretan kad je provalio da može da pari (vejpuje) u avionskom wc-u...samo mora da gurne glavu u wc šolju...lele boške...pank nije mrtav, samo malo čudno miriše...
I neka su ga uhapsili,nemam nista protiv toga sto radi(radi sebi) ali mogao je da ode u wc ili negde drugde,znaci sutra mogu i da se dohvate 2 muskarca tj p... a i da se pred svima cepaju..
Neka radi ko sta hoce ali ne ovoliko javno,isto tako sam i protiv skupova p..... a.. Onda i narkomani mogu da traze svoja prava a upravo je to ovo na snimku(kad mogu p.... i javno da setaju i propagiraju nenormalne stvari moze i on(lik na snimku) eeee Srbijo..
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @pablo • badja007
Bilo je vreme dok sam mislio da su homoseksualci i narkomani ogroman problem...onda sam otišao u Berlin i shvatio, crno na belo, da oni nisu apsolutno nikakav problem
Problem su oni u odelima od 1000E sa superiornim stavom...