Pozdrav svima...
Sqounk-ovi su opet u modi i to kao AIO device, imamo ih dva nova SUICIDE MODS & ORCA VAPES i EMPIRE, uz ovaj iz Limelight-a koji je odličan izbor, mada ha nisam "sqounker" već isključivo MTL i ređe RDL vejp korisnik...
Naime, "bacio" sam preko 700£ do sada kupujući BORO uređaje (2 komada) srednje klase, BORO TANK-ove, BORO BRIDG-eve i sličnu BORO opremu iz UK i EU, pa na ovih 700£ ili 800-850$ sam na svaki paket platio i shipping (isključivo UPS EXPRESS SAVER, zato što oni kod nas NE NAPLAĆUJU špediciju fizičkim licima), ali sam svaki put
uredno platio
carinu i PDV, tako da ta cifra prelazi 1000£ sa svim dažbinama, a pojma nisam imao da WICKET AIO i uopšte sve LIMELIGHT proizvode, ručno pravi, odnosno proizvodi čovek iz naše zemlje...
Sasvim slučajno sam stupio u kontakt sa vlasnikom i odmah naručio LIMELIGHT WICKET AIO JUMA uređaj (specijalno pravljen po mojoj želji, odnosno svaki deo uređaja je pokriven istom bojom i svaki metalni deo istom bojom i istim šarama (engraving), još čovek pravi i BORO (odnosno integrated) DRIP TIP's, te sam odmah naručio WICKET AIO JUMA TIFFANY PLAVA, ceo obojen uređaj ( tuba za bateriju, cevke, šrafovi, gornji plate i dugmad), naravno dugme će biti na gornjoj strani, ali ću kasnije naručiti još jedan panel, da mogu da ih menjam sa dugmetom na sredini...
Dvoumio sam se samo između chipset-a, ali pošto sam saznao da uz DNA60 WICKET AIO dolazi u kompletu i USB DNA60 DONGLE, odluka je pala na DNA60 chipset... Hteo sam odmah da uzmem i par TANK-ova by LIMELIGHT (CERAKOTE u različitim bojama), ali trenutno nemam dovoljno novca i za TANK-ove, tj ne bih da ostanem bez dinara do posle USKRSA, jer sam već naručio paket (pre nego sam saznao da se kod nas može kupiti HIGH END BORO DEVICE) iz UK i naravno - stigle su i dažbine na naplatu, i to baš danas čekam poziv kurirske službe AKS...
Dakle ljudi, svaki savet, vezano za ovaj AIO BORO uređaj i njegovu kompatibilnost sa ostalim BORO TANK-ovima je dobrodošao...
Za sada posedujem jedan Limelight BORO TANK (SS) i koristiću ga, uz druge BORO TANK-ove (PRORO, PRC, CRYPT, VEEPON), do sledećeg dela plate, sredinom aprila kada ću kupiti 2 x LIMELIGHT CERAKOTE TANK's i prednji OANEL za WICKET AIO..
Za sada posedujem
STUBBY AIO MOD (BLACK MAMBA) i
STUBBY 21 (BOGAN EDITION/PINK PANTHER),
već pomenute TANK-ove od kojih sam većinu kupio u UK i sledeće BORO BRIDGE-ve ("mostove"):
ORIGINALI: SUICIDE MODS ETHER BORO RBA KIT AUSSIE, PIONEER INSIDER BORO RBA KIT, TITA X RBA BRIDGE BLACK, BISHOP 3 CUBED RBA KIT
KLONOVI: "THE LAST ONE" by MONARCHY BLACK/GOLD CROWN, PSYCLONE BLACK, MONARCHY MOBB V2, OMEGA LINK'D V3 (svi su SXK) i OPIA by Ambitions Mode...
Ovako će otprilike izgledati moj novi LIMELIGHT WICKET AIO JUMA, ali će ceo biti obojrn u istu boju, kao i MTL DRIP TIP slične ili iste boje: