Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: VladaKoji atomizer da kupim? (DL, sa jednim grejačem)

Question 
Dajte neki predlog za D2L atomizer, do 25mm, da ne curi, da se lako premotava i puni odozgo.
Odgovori
Pretpostavljam da pitaš za tank atomizere, ne dripere:
GeekVape Zeus RTA (single coil, 25 mm), OBS Engine RTA (dual coil, 25 mm), OBS Engine Mini RTA (dual coil, 23 mm), Wotofo Sapor RTA (dual Coil, 22mm), svi su sa punjenjem odozgo i vazduhom odozgo (što je najbolja preventiva od curenja, po meni), takođe svi osim Zeusa su Velocity deck. Nisam korisnik DL-a, tako da ne mogu ništa detaljnije o navedenim atomizerima da kažem...
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Mandara, Vlada
Odgovori
(17-05-2018, 21:21)Vlada Piše: Dajte neki predlog za D2L atomizer, do 25mm, da ne curi, da se lako premotava i puni odozgo.

Ikuun ima ugrađenu 4600mAh samo ne znam kakav joj je Amp limit.

Izdržaće sigurno neki umeren DL sa otporom 0.4-0.6 ohma ali ima DL atomizera kao npr. GeekVape Blitzen koji prodišu tek na 80W i otporima ispod 0.2 ohma.

Kao i kolega Oddy, i ja imam samo povremene izlete u DL u poslednje vreme. Predložiće neko već solidan plućaš samo daj još informacija.

Zanima te DL da probaš ili imaš već neki plućaš?

Jel ti odgovara topla para a smeta vruća?

Koliko VGa ti odgovara i koliko vazduha?
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
Odgovori
Ikoon sa dve VTC6 baterije, a ja bih nesto jednostavno, sa jednim grejacem, da je lak za odrzavanje i da ne curi.
Odgovori
U tom slučaju Zeus RTA, vazduh vuče od gore a udara grejače sa strane (skoro je izašao i noviji Zeus dual, nemoj da pobrkaš). Aroma je odlična za top airflow atomizer, puni se od gore i možeš neki lep, velik grejač da uglaviš,clapton/fused clapton. Jedina mana mu je što zahteva malo veći, komplikovaniji grejač i malo veće snage da bi radio punim kapacitetom (30W+). Ako imaš bar malo iskustva sa RTA lako ćeš ga održavati.
  • Draganchica, Oddy
Odgovori
Avocado 24 RDTA, je stariji atomizer, tako da sad može da se nadje za male pare...izuzetno lak za održavanje, aroma je vrh...može single coil i dual coil, može da radi i kao MTL (i to odlično)-sve tri opcije rade podjednako dobro, što je po meni jedinstven slučaj...kad se namesti nema gde da procuri...ali ima jednu veoma veliku manu-ako ga ostaviš da leži horizontalno, tečnost će da iscuri kroz rupe za punjenje-dakle nije za vučenje po džepovima
  • Bolle, Draganchica, DSDAHAB, Vapoholic
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)