Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: OddyInfo Koju 18350 bateriju izabrati

@Estariol
Znam!!
Nisu ni za lampe te sa fire!!
Al evo ja dao 900 din. za jednu od 1200mAh,navodno, i sad će da vidimo kolko to vredi.
Odgovori
@Oddy
tek sad sam video i da si ti pisao sinoć, pa da video sam još ranije da si ovo napisao ali nisam imao izbora, nemaš brate gde kod nas da kupiš tu bateriju, mislim im je kod ovih iz Rume, mislim samo keeppower od 750mAh,al to je malo kapaciteta. Pa rekoh dok mi ne stigne keeppower od 1200mAh koje sam naručio već, da probam ovu pošto nemaš gde da kupiš ovde kod nas. E sad punio sam je par puta i evo koristim je i lepo drži snagu. Ali verovatno će sa vremenom to da se promeni, neznamo al aj baš da vidimo šta će da se desi i kako će da se ponaša kasnije, uglavnom je punim svaki dan.
Odgovori
(18-07-2019, 18:58)mejden Piše: Ja sam skoro kupio TrustFire, ima zastupnik iz Niša, 1200mAh piše, ali za sada efektna. Mada čito sam po nekim forumima da im vremenom, misli se na posle pet šest meseci, drastično opada snaga, ali evo posle par punjenja odlične. Neznam ajd da sačekamo da prođe vreme pa da komentarišemo. Mada za sada su ok.!

ja ih koristim vec godinu dana,ne osecam da su oslabile uopste,uzeo sam njih jer tada nisam mogao druge naci.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • mejden
Odgovori
(18-07-2019, 20:06)Estariol Piše: @mejden
Jedno od osnovnih pravila po pitanju baterija za vape:
Izbegavati sve sa "Fire" u nazivu.
Za baterijske lampe može, za vape nikako, 99% ih je sa lažnim kapacitetom i isto toliko ih je sa preniskom max. strujom pražnjenja.

Izgleda da ima neka sa "Fire" u nazivu koja je ok Big Grin

BestFire 18350 (black-silver)

[Slika: ofln51Y.jpg]

[Slika: ZZ9TQQp.png]

[Slika: lLHwtvT.png]

Izvor: http://budgetlightforum.com/node/62187

Nikako ne mešati sa BestFire IMR18350 1100mAh (Purple) koja je dosta lošija

[Slika: tKgumon.jpg]

[Slika: 0w3BiOP.png]

[Slika: ovAIi9O.png]

Izvor: http://budgetlightforum.com/node/57421

Samo da ovi ne počnu da izbacuju baterije Uranusfire Official Store Lol (kinezi i imena... YourAnusFire....)
  • Marekg, mejden
Odgovori
Или "FaceFire" баш би јој пасао назив.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Odgovori
Po netu kruži priča da su navodno sve novije 18350 baterije, a koje su označene sa 1.100mAh do 1.500mAh i 10-15A kineske YoDeLi 18350 (The Yong De Li New Energy Co. (YDL)) samo u drugim "gaćama" (Aspire, Vapcell, Keepower, Shockli, VapeOnly, BestFire black-silver itd.) dok je razlika u testovima u stvari razlika u blagoj promeni same hemije od serije do serije kod originalnog proizvođača.

Fogstar tvrdi da su pak to sve EXO18350, kojima u specifikaciji takođe stoji kao poreklo Kina. Kakva je veza, ne znam.

Ono što je sigurno, a na osnovu testova, jeste da trenutno ne postoje 18350 baterije koje imaju veći kapacitet od 1.100mAh i 9A izlaz. Takođe bi najbolje bilo za svaku bateriju proveriti da li postoje testovi na netu i informisati se pre kupovine.

EDIT: Upravo videh da je Mooch došao do originalne YDL 18350 i pre par sati objavio test

[Slika: D61OYBo.jpg]

[Slika: DLY1Erx.jpg]
  • Bolle, mejden, Samac
Odgovori
[Slika: E3IMBFj.jpg]u
Ne znam jel to vazi i za ovu, za ovu nema testa nigde.
Odgovori
Ako nema nigde testa, niti bilo kakve potvrde o kvalitetu baterije, znači da je koristiš na sopstveni rizik i da je sve u vezi nje upitno.
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)