Pusta ali ne bih javno ako me razumes 
Objasnim ti ujutru sve na mesindzer

Objasnim ti ujutru sve na mesindzer

Trying to stay sane is a life time hobby
|
|
Pusta ali ne bih javno ako me razumes
![]() Objasnim ti ujutru sve na mesindzer ![]() Trying to stay sane is a life time hobby
Nisam probao ove soli kao ni iPod neki uredjaj.
Ovde vidim i mogucnost da ako se ne pazi sa koncetracijom tih soli koje prilagodjavamo opet zbog nekakvog (th) onda se postaje pravi ,,nikotinski zavisnik" sto za razliku sa ovim nasim spravama koje koristimo i nisam primetio neku nikotinsku zavist. Cesto mi se izdesavalo da e-cig zaboravim da ponesem sa sobom i nisam primetio neku zelju za nikotinom.,i pre bih rekao da uzivam u pari,nekakvoj aromi i ukusu,th.. Da stvar jos bude gora i komplikovanija ako smanjimo koncentraciju tih soli onda imamo i cestu zelju za vejpom a na takvom malom kapacitetu i snazi,pa ne razumem onda u cemu je poenta..? Lepa je racunica i oko tih (Soli)., ali nije ostvarljiva.. Ako se ovako nastavi pre bih rekao da ce u buducnosti biti obrnuta neka situacija i sve jeftinija neka varijanta. Osim Cigareta svet i trziste prosto ne funkcionisu na takvom jednom principu.. Ako uporedimo cene sa osvrtom na 6-7 godina unazad videcemo kolko su tada skupo kostale sve te komponente vezane za e-cig,sto za razliku od danasnjeg vremena gde je sve jeftino i pristupacno.. Da bi uopste doslo do neke masovne upotrebe i prodaje toga onda trziste treba da ima savrsen neki e-cig gotov proizvod i sa trajnim nekim resenjem., nesto sto te ministifikuje sa sa nekakvom imitacijom i ritualom pusenja, pa samo povuces i kraj.. Po mom misljenju za neki dugorocni vejp prosto nemamo savrsen i pouzdan alat za te ,,nikotinske soli" http://forum.vejper.com
16-06-2019, 22:10
Ja mislim ipak da smo nicotinski zavisnici, nebitno jel free base il nicsalt, stim što se preko ogromne industrije vezano za hardware, mislim na podove, pokušava da nam ubace virus zvani nicsalt, što se apsolutno slažem da je budućnost, za neupućene, kao i fast food,primera radi, jer za manje oni dobiju više, mislim na količinu, a to je cilj svakog narkomana.!
16-06-2019, 22:19
Meni je 0 sasvim OK, ako je ukus kako treba!
...ali da je vecinski VG.
16-06-2019, 22:42
@Samac
Neznam našta misliš, dal na nulu free base il nicsalt, ali nisam još probo nulu iako imam pun frižider baza... al za većinski VG se apsolutno slažem!
19-06-2019, 17:16
Soli generalno nisu skupe i dobavljive su lako.
Za nepunih 50$ moze da se napravi 1200ml na 25mg ili 600ml na 50mg. Poprilično jeftino. Ono što je drugačije je sam odnos kako ćete praviti salt bazu i ono najbitnije - procenti arome. Iz mog iskustva sve preko 3 arome baza slabo "hvata". Uobičajeni procenti aroma koje koristim u normalnoj nic bazi moraju za 50% veće da budu, umesto 2% ide 3%, umesto 4% ide 6% itd... Trying to stay sane is a life time hobby
|
|
« Starije Teme | Novije Teme »
|