Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: BigBudGde kupiti baterije?

Svi znamo da je NKON prestao da salje baterije za Srbiju sa normalnom cenom shippinga.
FT,GB i ostali Kinezi ne salju baterije za Srbiju.
AliExpress - autenticnost baterija je vrlo diskutabilna. Ocena kupaca nije merodavna jer u 99% slucajeva, ocenjivanje na Aliju korisnici vrse odmah po prijemu paket : super, stiglo brzo/sporo, sve je ok. To moze da prodje za vecinu robe na Aliju ali ne i za baterije koje se moraju testirati.
Ne znam zasto ali nasim prodavnicama ne verujem u vezi originalnosti baterija. Big Grin
Sta nam preostaje?
Van tokova sam, nisam kupovao baterije vise od 2 godine pa sam ispao iz stosa.
Odgovori
Ja se sve nadam da će se NKON "resetovati" na stare vrednosti i cene slanja paketa. Imali su već ovakvih ispada pa su se popravljali. Opet, sa njima je u posledenje vreme, pre ovog "poskupljenja" bio problem jer su vraćani paketi tokom transporta, što je verovatno i razlog prelaska na "skuplju tarifu" i druge kurire.

Sa Alisexpressa sam jednom naručio 18350 i sve je bilo ok. Koliko sam ih testirao i koristio, to je to. Isto tako znam da neke firme, poput Vapcell-a imaju svoje prodavnice na Aliju i trebalo bi da je isto sve ok. E sad, cena iako nešto povoljnija i dalje nije ni blizu NKON-u.

Na žalost, koliko znam, u Evropi nema ništa poput illumn.com, lightningvapes.com, imrbatteries.com, ili liionwholesale.com. Svuda su cene solidno jake, plus kada se na to sve doda poštarina i carina...ne isplati se.

Sreća pa sam se snadbeo dok je NKON još funkcionisao normalno Big Grin
Odgovori
18650.uk, šalju za Srbiju, poštarina je 4 funte.
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • BigBud, Bolle, nikola, Pukan
Odgovori
Kod:
https://www.vaprio.eu/section-accessories-11-subsection-battery-cells-38.html?razeni=cena-a#

Sent from my mind using Tapatalk
  • Oddy
Odgovori
NKON se nije predomislio, niti ce.
Kod ovih ima svasta nesto...da, uzimao sam od njih.
Svet Baterija - KupujemProdajem
  • badja007, Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Danas sam pokušao da naručim sa NKON-a, nema šanse, elem kod njh sam regiytrovan već tri godine i evo rekoh danas da naručim samo četiri baterije, ali shiping mi nudi dve opcije, jedna činimi se 27-8evra a druga opcija 32-3evra,karikiram sada sa cenama, po sećanju od danas, al me sećanje slabo služi ali tu je negde, sad mi smor baš da tražim kolko je bio shiping. Što značu NKON za Srbiju nedostupan. Jedino rešenje ko ima nekog u inostranstvu, poželjno Švica, tamo nema carine, to je pun pogodak.!
Odgovori
Можеш и преко гране код било којег комшије да поручиш, па кад идеш код њега покупиш.....одавно држе слање за Србију око 30 евра.

Послато са Леново К6-Ноте уз помоћ ножног палца!
  • mejden
Odgovori
A gde kupujete baterije u Srbiji? Uskoro ću morati da uzmem 3 baterije za novi mod (ukoliko uopšte bude radio, kako ste me naplašili Sad)
Nedavno sam kupio 3 baterije u Srbiji u eminentnoj vejperskoj radnji i blago je reći da sam nezadovoljan kvalitetom...baterije kao da su već korišćene ili kao da su blejale godinama na nekoj polici...
Odgovori
Da li ti odgovara LG HG2 30A 18650?
900 din. kod Svet Baterija
  • ezgeta
Odgovori
jel neko kupovao lg sa kupuje prodajem.?da li su original
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)