Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: kinkelŠta najviše smara kod vejpa?

Najgora si od sve dece... Big Grin
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Draganchica
Odgovori
Priznajem!

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
Odgovori
Moje smaranje u vezi vejpa:
kada se zadržim napolju, a ne ponesem rezervnu bateriju,
kada mi se isprazni kaja lajt pešak, ja na sred ulice, a nisam poneo drugi ati,
kada mi se isprazni kaja lajt pešak, a ja u sred borbe u World Of Tanks,
u većini prilika kada moram da dopunjavam kaju lajt pešaka,
kada mi izgori vata, a ja ili na sred ulice, ili u sred borbe ili dok sam van kuće a nisam poneo vatu i ostalu opremu za zamenu vate,
kada mi tečnost koju svi toliko hvale, ne ispadne kako treba,
kada sam shvatio da nemam dovoljno tečnosti dok sledeća tura ne sazri (desilo se jednom i nikad više! bilo - ne ponovilo se! Big Grin )
kada mi pušači kažu:''I dalje pušiš robotu?'', a nepušači: ''Zašto ne zapališ cigaru ko čovek?''
  • Draganchica, kinkel, Oddy, Pukan, Vapoholic
Odgovori
Ma ne smara me nista kod ovog naseg sporta.. Mogu samo ljudi i njihovi postupci da me smore..
Lazem.. Smori me kad mi stigne neki atomizer i taj neko ga nahvali ili je ishajpovan i ispostavi se da je..

Послато са 8063 уз помоћ Тапатока
  • Draganchica, Vapoholic
Odgovori
Mene smara sto moram sve da probam

Najvise kada se nakupi brdo opreme pa ne znam gde cu, sta cu, kako cu

Ili kada krenem da pravim neki moj mix sa 7 aroma
Trying to stay sane is a life time hobby Good
  • Pukan
Odgovori
I mene krtog drangulija i opreme koja nije u upotrebi, nije za bacanje, nije na prodaju (iz hoardersko sentimentalnih razloga Wink)

I bočice... ja ne znam otkud toliko bočica kad 2 godine parim 1 tečnost/aromu. WTF?
Smoke-free since 11 July 2014.
"Strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
  • Draganchica, Guru, Pukan
Odgovori
Znam ja!

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
  • Pukan, Vapoholic
Odgovori
Da li sam već napisao koliko me nerviraju zamagljeni prozori? Posle mnogo pokušaja našao sam za sada najbolje rešenje. Prozori su mi čisti oko sedam dana. To je najbolje do sada. Možda nekome pomogne. http://i67.tinypic.com/4u6vrp.jpg
  • Bolle, kinkel, Oddy, vukpavlovic74
Odgovori
Cuveni odmasčivač .. nema šta Smile ... Uzgred, pala druga crta idemo dalje.
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)