11-04-2019, 22:15 (Poslednja izmena: 11-04-2019, 22:30 od Oddy.)
Pojavio mi se problem sa Ehpro Mod 101 cevkom. Izbaci "ErrNo 5 LowBat" i ugasi se. Baterija ima struje, kao što se vidi na videu ispod. Isto je i sa 18350 i sa 18650. Očistio sam navoje, kontakte, poklopac je zategnut i baterija naleže dobro. Nakon menjanja atomizera, gde neki imaju duži 510, neki kraći, pa samim tim i različito pritisnu pin na modu, mod proradi, upali se, ali nakon nekog vremena opet izbaci ovu grešku.
Da li neko zna u čemu je problem, da li ima leka, ili je bolje, zbog sigurnosti, da ipak odložim ovaj mod? Razum mi govori da je poslednja opcija najbolja
PS. Pretpostavljam da je elektronika u pitanju, al ipak da pitam, pošto se sve nadam da mi je nešto promaklo
Osetljiva elektronika.Imao sam taj problem.10min radi pa pocne da prijavljuje gresku (dve razlicite).Kasnije se sam od sebe gasio i palio.Majstor koji mi je resio kaze ili od pada ili od pretezanja baterije (nisam siguran da sam i jedan slucaj imao)... u glavnom elektronika,pipav ali resiv problem.
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @taunus • Oddy
Iskreno, nemam pojma. Ni jedan atomizer mi nije nikada procureo na njemu. Najveorvanije je kombinacija dve stvari. Prva je ta što sam više puta koristio RDA atomizere sa BF pinom. Druga je problem sa plivajućim 510 pinom kod Ehpro 101 koji kada zavrnem atomizer sa dužim pinom, ostane zaglavljen i treba mu vremena da se vrati, pa sam ga čačkao i verovatno tako napravio taman toliko dovoljan prostor da između njega i plastike može da prođe tečnost do elektronike.
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @Oddy • mejden
22-04-2019, 00:04 (Poslednja izmena: 22-04-2019, 00:07 od Oddy.)
Iiiii...naručen novi
Gledam ove 18350 baterije, gledaju one mene...gledamo se tako tužno nekoliko minuta i tu je preseklo
Sad...kad bih uspeo da nekako izvadim elektroniku i pređem providnim lakom za nokte preko i to sve tako vratim unutra, bar se ne bih više razmišljao da li će opet tečnost dospeti u njega i napraviti novu havariju.
Ovaj post su pohvalili:2 korisnika su dodala Pohvalu za @Oddy • Pukan, taunus