Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: GuruELDA arome

Kod Beta u Smart-vape šopu su se izmedju ostalih pojavile i ELDA arome.
Cene su jako pristojnih 399 dinara I mixaju se od 2 do 4%, kao old school.

Ja sam za sada prvenstvo uzeo zasladjivac za neke svoje mixeve ali sam uzeo I jednu duvansku aromu za probu.

P Tobacco

Med i orasi pršte sa duvanom nakon svega 7 dana steepa (za probu samo) tako da već vidim još jedan ADV.

Mixao sam na 2%

https://smartvape.store/product/p-tobacco/[Slika: 231bf2923722ee6c3941d0dd138faa5b.jpg][Slika: 624ece59481b06a4a8eb63bc84585553.jpg]
Trying to stay sane is a life time hobby Good
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Bolle, Oddy
Odgovori
Stigle su i Elda premium 10ml arome u bocici od 60ml i kostaju oko 600din..Znaci treba dodati samo bazu i vozi,videcemo cekam kad neke budu zrele za parenje pa cu dobiti odgovore i uzorke ako mi treba,mada u ovog momka imam poverenja sto se tice tecnosti i ukusi su nam slicni..
Sve u svemu 600din=60ml tecnosti (ako su dobre ekstra cena)

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Odgovori
Znači ima i Šejk n Vejp, šortfilovi. Ali, onda je povoljnije 10ml koncentrata, ako se dozira na 2 do 4% nego varijanta 10ml od 60ml, ne? A i čudno mi je da se vode kao premium ako je tako?
  • Estariol
Odgovori
Citao sam i imaju mix od nekoliko aroma pa su nazvali premium a mislim da nema tih aroma u bocicama od 10ml ili gresim

• Oddy
Odgovori
Ne misliš, nego proveriš na sajtu. Big Grin Wink
Odgovori
Moze svako da proveri koga zanima,Guru je ostavio link a posle sam proverio i ove sto je Guru stavio su obicne Elda a Elda Premium su u bocicama od 60ml i nema ih u bocicama od 10ml..

Odgovori
Sad sam im baš posetio sajt. Hrvatska firma je u pitanju. Imaju lepu priču i sve to...

"Naše tekućine proizvodimo od najkvalitetnijih i najsigurnijih europskih sastojaka, 99.9% čistog i prirodnog, farmaceutske kvalitete nikotina, visoko kvalitetne PG & VG baze i aroma.

Posjeduju sve potrebne certifikate, nisu testirane na životinjama i potpuno su GMO free što kupcima ulijeva dodatnu sigurnost i povjerenje. E-tekućine proizvodimo pomoću najmodernije automatske opreme i prema željama kupaca."

...samo ja, da budem iskren, nikad ranije čuo za njih.

Hteo sam da uzmem Jourey Strada 8, al nikako dočekati da im bude na zalihama. Možda uzmem nešto od ovih, čisto zarad probe. Ako ništa drugo, sviđa mi se preporuka doziranja Cool
  • Bolle, pablo, vukpavlovic74
Odgovori
Kolko sam upucen Journey su stigle al su na carini zapele..
Ove Elda nisu skupe a ide mali % doziranja,jedino za mix neki a ovako solo nikako..
Ako budem uzimao,uzecu Elda premium da probam a ove Elda jok,trenutno nisam u fazi nekog miksanja a za solo mi nisu...

• Oddy
Odgovori
ELDA je najpoznatija HR firma koja pravi za EU i HR po zahtevu, željama kupaca već dugi niz godina...
Pola HR koristi njihove nic baze...
Trying to stay sane is a life time hobby Good
Odgovori
To sam i ja cuo @Guru i da ih koriste dosta njih u Hr i u drugim zemljama ali dok se ne proba nista..
Mada ako su dobre cena je ekstra i mali % arome ide,tako da ce biti dobre za mikseve,za solo varijantu ne verujem..

Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)