Stigle su i Elda premium 10ml arome u bocici od 60ml i kostaju oko 600din..Znaci treba dodati samo bazu i vozi,videcemo cekam kad neke budu zrele za parenje pa cu dobiti odgovore i uzorke ako mi treba,mada u ovog momka imam poverenja sto se tice tecnosti i ukusi su nam slicni..
Sve u svemu 600din=60ml tecnosti (ako su dobre ekstra cena)
Znači ima i Šejk n Vejp, šortfilovi. Ali, onda je povoljnije 10ml koncentrata, ako se dozira na 2 do 4% nego varijanta 10ml od 60ml, ne? A i čudno mi je da se vode kao premium ako je tako?
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @Oddy • Estariol
Moze svako da proveri koga zanima,Guru je ostavio link a posle sam proverio i ove sto je Guru stavio su obicne Elda a Elda Premium su u bocicama od 60ml i nema ih u bocicama od 10ml..
Sad sam im baš posetio sajt. Hrvatska firma je u pitanju. Imaju lepu priču i sve to...
"Naše tekućine proizvodimo od najkvalitetnijih i najsigurnijih europskih sastojaka, 99.9% čistog i prirodnog, farmaceutske kvalitete nikotina, visoko kvalitetne PG & VG baze i aroma.
Posjeduju sve potrebne certifikate, nisu testirane na životinjama i potpuno su GMO free što kupcima ulijeva dodatnu sigurnost i povjerenje. E-tekućine proizvodimo pomoću najmodernije automatske opreme i prema željama kupaca."
...samo ja, da budem iskren, nikad ranije čuo za njih.
Hteo sam da uzmem Jourey Strada 8, al nikako dočekati da im bude na zalihama. Možda uzmem nešto od ovih, čisto zarad probe. Ako ništa drugo, sviđa mi se preporuka doziranja
Kolko sam upucen Journey su stigle al su na carini zapele..
Ove Elda nisu skupe a ide mali % doziranja,jedino za mix neki a ovako solo nikako..
Ako budem uzimao,uzecu Elda premium da probam a ove Elda jok,trenutno nisam u fazi nekog miksanja a za solo mi nisu...
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @pablo • Oddy
To sam i ja cuo @Guru i da ih koriste dosta njih u Hr i u drugim zemljama ali dok se ne proba nista..
Mada ako su dobre cena je ekstra i mali % arome ide,tako da ce biti dobre za mikseve,za solo varijantu ne verujem..