Što bi se reklo, lepota je u oku posmatrača. Ovaj Bantam Box, tj mini verzija Billet Boxa u izvedbi SXK-a je obični kockasti POD, koji deluje neformasto jer smo navikli da su e-cig modovi, atiji, kitovi, podovi uglavnom višlji nego širi.
Dizajn kao materijal i boja, klasika, ništa kitnjasto ili kičasto.
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @Oddy • Samac
Smeta Kinkelu jer nema zlanog preseka
Šalu na stranu, deluje nepraktično...a i generalno taj tip parenja mi je nejasan...naravno ni jedan box koji sam probao nije bio oriđiđi al nije to za nas Slovene (rekao bih čak ni za Evropljane)
A i ova bakterija-za 3 puffa?!
Sve u svemu vrlo zbunjujuć artikl...
24-03-2019, 18:52 (Poslednja izmena: 24-03-2019, 18:55 od Bolle.)
Nisam hteo da navodim Oddy-jevo rabljenje 18350 baterija, računajući da će čovek već sam ispisati... ;D Tako da, mogu one lepo da izguraju, pogotovo dve baterije, za nekog umerenog mtl korisnika, cenim da pokrivaju u potpunosti dan...
E sad, dugmence ko dugmence... Stvar navike... Probao sam Billet Box po kojem modelu je i ovaj mališa odrađen i ništa nastrano mi nije tu bilo, u prevodu, nisam se ni obazirao na to gde mu je dugme...
Ali dimenzije ovog mališana, samo nacrtajte na papiru pa ćete videti kolicko je to, opet da ponovim, nije spravica za Paris-Dakar, nego umesto maramice za sako i slično...
Meni simpa...
P.S. I da, na koliko W koristiš Ehpro Oddy sa 18350 baterijom? ;D Pa vi vidite...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaj post su pohvalili:2 korisnika su dodala Pohvalu za @Bolle • badja007, Oddy
24-03-2019, 19:12 (Poslednja izmena: 24-03-2019, 19:14 od Oddy.)
Pa skontao sam da je bolje merenje baterije preko toga koliko se mililitara tečnosti potroši nego sa koliko W-ati guram. Kada koristim manju snagu, manje tečnosti isparava, kada se koristi veća snaga, više tečnosti ode. Tako su pokazali raznorazni eksperimenti koje sam isprobavao. (naravno ako se ispoštuje količina vazduha potrebna za određene snage)
Na osnovu toga kažem da potrošim 3 do 3.5ml jer je najjasnije i ljudi će otprilike imati bolju predstavu šta da očekuju. Baterija će trajati toliko da mi izgura recimo 3.5ml MTL sa KF Prime na 14W i tu ću imati...aj da kažem 200 pafova. Opet, da stavim neki DL, recimo stari dobri Griffin 22mm, dual coil setap, koji gonim na 35W, isto ću potrošiti oko 3.5ml tečnosti, ali sa mnogo manje pafova, dok se ne potroši baterija.
Samo što neću da gonim DL na 18350 baterijama, jer u najboljem slučaju imaju 10A limit, iako je teoretski moguće (40W ili 4V sa 0.4ohm je 10A), ali veoma rizično.
18350 uglavnom koristim na snagama od 10W do 17W, isključivo MTL.
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @Oddy • Bolle