Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: vladimirkrsticAnkete na forumu?

Mislim da bi bilo izrazito korisno da imamo ankete na forum. Mozda vec ima al ja ne mogu da izvalim gde i kako? Primarno zasto bih voleo da vidim ankete je da imamo iste bez vremenskog ogranicenja za najbolji tank, mod, tecnost, i sl. Pozeljno bi bilo da svaki korisnik moze da da tri glasa gde jedan vredi tri, drugi dva i treci naravno 1 glas/poen. Mozda i veci raspon od jedan do pet. Takodje pozeljno bi bilo da korisnik moze da promeni svoje glasove, izlaze nove stvarcice svaki dan, a i misljenja se menjaju. Siguran sam da postoje Poll add-ons za MyBB.

Sta mislite?
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • vukpavlovic74
Odgovori
Anketa, odnosno Poll sistem je podržan, ali je trenutno onemogućen. Postojao je neki razlog za tu odluku kada je kreiran forum, razlog kojeg trenutno ne mogu da se setim... Rolleyes
[Slika: sig.php?start=2016-05-01&rate=30]
Odgovori
Ankete su OK, ali postoji uvek ono ali.
-neko voli DL, a neko okrece glavu
-neko ovo, a neko ono
...dodje do raslojavanja, odnosno zaobilazenja mesta zvanog anketa.
Napise se recenzija, pa onda ljudi proprate (sigurno procitaju), padne komentar.
Neverovatna kolicina raznih proizvoda je u opticaju, shodno tome potreban nam je anketni odbor i referendum.
Neka uopstena, u nekom "kriznom" momentu OK, ali licno meni vise odgovara da procitam recenziju (makar i od par redaka) i komentare.
Pisati i citati znaci "disati" sa forumom.
Nista licno i izvinjavam se ako je nekog zacnulo.
  • Oddy
Odgovori
Anketa je zgodna zato što ljudi izraze mišljenje a ne ulaze u raprave...
Zato je zgodna kao dodatni metod...a recenzije i razmena mišljenja su svakako poenta bivstvovanja/blejstvovanja na EC forumima...
  • badja007, vladimirkrstic
Odgovori
Top lista najvoljenijih recimo tankova ako je sacinjena na osnovu glasova veceg broja ljudi moze mnogo vise da kaze nego misljenje jednog coveka. Ukusi se razlikuju tako da normalno nekom broj jedan na listi nece biti ni izbor broj deset ali vecini verovatno hoce, prosta statistika. Top lista nije naravno definitivno krunisanje bilo cega vec polazna tacka za istrazivanje. Pocetnici recimo nemaju pojma cega sve ima na trzistu i odakle da pocnu, evo ja tri meseca svakodnevno pratim vejp opremu, i dalje redovno nailazim na proizvodjace za koje nikad nisam cuo a jako su zastupljeni na trzistu.
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)