Ovaj forum koristi kolačiće (cookies)
Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) za čuvanje vaših podataka prijave, ako ste registrovani, kao i podatke vaše poslednje posete, ukoliko niste registrovani. Kolačići (cookies) su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru. Kolačići koje je postavio ovaj forum se mogu koristiti samo na ovoj internet lokaciji i ne predstavljaju bezbednosni rizik. Takođe, kolačići na ovom forumu prate određene teme koje ste pročitali, kao i kada ste ih poslednji put pročitali. Molimo Vas da potvrdite da li prihvatate ili odbijate ove kolačiće.

Kolačići će biti sačuvani u vašem pregledaču (browser), bez obzira na izbor, kako bi sprečio da vam se ovo pitanje ponovo postavi. Postavke kolačića možete u bilo kojem trenutku da promenite, koristeći link na dnu stranice.

Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Thread Contributor: VapoholicŠta radim trenutno

Ma kombinovao sam mu svašta i grejače obične kanthal i twisted, i reducire imam svih dimenzija imam i drop kit, možda na drop kitu i najbolje radi, kad mu stavim originalan čunak oseća mi se kao na neki metal, ma neznam, ovo ti je atomizer snova Undecided
[-] Ovaj post su pohvalili:
  • Oddy
Odgovori
E sad, da kažem, ne odustajem od ovog atija, možda sam i previše tvrdoglav, ali našo sam se sa njim trenutno. U pitanju je stupidni Skyline sada sa drop kitom, kao tankom,i sa twisted 0.20 i 3mm R, i sa Vaporever Tribecom, koja nije merodavna, i sa malo više wati, što i ne praktikujem, oko 9,2-9,5w,meni daje solidnu aromu, sa takoreći slabijim th, al nije loše.!
  • Oddy
Odgovori
Jedan od onih dana kada žena vozi, jer ne voli domaće produkte destilacije...
[Slika: fb9312bd8405d22ba101e3019afd9cd8.jpg]

Sent from my MI 8 using Tapatalk
  • Bolle, ezgeta, ncholass, Pukan, Samac, vladimirkrstic
Odgovori
Kad si se napio kao Doggy RTA Big Grin Big Grin Big Grin
Odgovori
A ne, ja samo po zakonu nisam smeo da upravljam motornim vozilom, inače sam savršeno funkcionalan Big Grin

EDIT: Bar mislim da jesam... Rolleyes
BTW @BobanNB-e, opet je stajala radarska kontrola kod Novog Sela, Skojevac. Kontam da radi danas zbog nadimka Big Grin
  • vukpavlovic74
Odgovori
Bio do Temišvara danas, pa reko aj kad sam tamo, da pokupim neke cene vejp opreme.

Ehpro Ture MTL155 lei32.5 eur3850 din
Vapefly RDTA145 lei30.5 eur3600 din
Siren 2160 lei33.5 eur3966 din
Berserker MTL195 lei41 eur4835 din
Pulse X Kit396 lei83 eur9817 din
Exceed D19 Kit160 lei33.5 eur3966 din

I tako, seo da popijem kafu dok sam čekao da mi se Tesla napuni, ali sam se ipak vratio limuzinom Big Grin

[Slika: 9aec7bb3ba57e56922f7c7b7e022b42c.jpg]
[Slika: 83bb689711110f460c474c79023fcc74.jpg]
[Slika: 40e3ad28ed05479902eab9413080a407.jpg]
  • badja007, Bolle, ncholass, Pukan, vukpavlovic74
Odgovori
(29-04-2019, 19:52)Oddy Piše: Bio do Temišvara danas, pa reko aj kad sam tamo, da pokupim neke cene vejp opreme.

I tako, seo da popijem kafu dok sam čekao da mi se Tesla napuni, ali se ipak vratio limuzinom..

smart:

-------------------------------------------------------

@Oddy kakav je narod tamo.,

- Prosle godine bio u Bukurest i nijednog vejpera ni da sretnes..?
Cigare i vejp oprema su na ceni i kod njih.,a nema vise ni naroda kao pre,.
Sve je to pobeglo..
Odgovori
Nemam pojma kakav je narod, nisam se nešto previše socijalizovao. Odem to Temišvara sa vremena na vreme pošto mi je relativno blizu. Lep je centar grada, a imaju i 2 poveća tržna centra, jedan baš ogroman, drugi opet solidno velik, i za to mi je mnogo bliži nego Novi Sad ili Beograd. Cene kao i kod nas.
Cene e-cig sam pokupio baš u jednom tržnom centru, sa štanda. Bilo njih nekoliko pričalo, gledalo, kupovalo. Jedan je na pultu pravio setap za Spicu Pro RTA Big Grin
Inače, ako je suditi po voznom parku i automobilima koje sam sretao, primetno im je bolji standard.

80-ih se išlo u Rumuniju da se trguje. Nosila se vegeta, šamponi, čokolade, kasete Lepe Brene, u suštini ono što se kod nas kupovalo u prodavnicama mešovite robe, jer su rafovi u njihovim bili prazni. Napuniš auto robom i kad odeš, kolima staneš u neku ulicu, njih 50 se sjati oko tebe i to rasprodaš za par sati. E onda od tih para pokupuješ pola gvožđare, bundu od nerca dok od kusura biraš jelo sa menia hotelskog restorana (u kojem si sam, jer je prazan).

Rumunija nekada i sada...mi nekada i sada.
  • badja007, Draganchica
Odgovori
Mislis, mi nekad...i nikad...
...a trenutno se ubedjujem da nesto uradim.
nije mi jasno da mogu drugog da ubedim, ali sebe...
  • Oddy
Odgovori
I tako...
[Slika: d9ccdcd36481ceb5cb52e6f5d7b0b592.jpg]

Sent from my MI 8 using Tapatalk
  • badja007, Bolle, Draganchica, Pukan
Odgovori
Share

Idi na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)