![]() |
|
Preview Drop Solo RDA by Digiflavor and TVC - Oblik za Štampu +- Vejper forum (http://forum.vejper.com) +-- Forum: Atomizeri (http://forum.vejper.com/Forum-Atomizeri) +--- Forum: Atomizeri RDA/RDTA (http://forum.vejper.com/Forum-Atomizeri-RDA-RDTA) +---- Forum: DL Atomizeri (http://forum.vejper.com/Forum-DL-Atomizeri--17) +---- Tema: Preview Drop Solo RDA by Digiflavor and TVC (/Thread-Preview-Drop-Solo-RDA-by-Digiflavor-and-TVC) |
Drop Solo RDA by Digiflavor and TVC - Vapoholic - 04-08-2018 Još jedan zajednički projekat TVC i Digiflavor - Drop Solo RDA Zašto ne unovčiti termin "Drop" uz poneko poboljšanje i malo hajpa? ![]() Za nijansu manjih dimenzija i sa prividnim single coil deckom, Drop Solo RDA od novina nudi veću raznovrsnost što se tiče vrste grejača budući da je u decku sada više mesta nego kod Drop RDA: ![]() Spominje se single, dual, horizontal and vertical coil opcija, no većina YT recenzenata se odlučila za single coil opciju. A opet, pitanje je koliko je Drop Solo RDA dobar kao single coil opcija budući da i dalje dosta vazduha bude protraćeno, osim u slučaju zatvaranja svih rupica osim poslednja dva reda. Višak vazduha ubija aromu jer komora ima set od 2 AF konfiguracije sa obe strane komore u obliku slova T i ne postoji opcija podešavanja AF na single umesto dual: ![]() Čak i najveće grejače je lako postaviti provlačenjem nožica odozgo ili odozdo: ![]() Seckanje nožica ovako deluje ultra lako: ![]() Postavljanje vate je standardno: ![]() Natapanje pomoću squonk pina u pakovanju deluje odlično: ![]() Stiže sa dve kape, SS i frosted PMMA: ![]() Uz Drop Solo RDA dobijaju se još i: 2 drip tipa, 1 510 adapter, 1 (prilično tanak) ukrasni prsten sa 22mm na 24mm a pakovanje takođe sadrži rezervne šrafiće, grejače nepoznatog materijala, gumice i multi-šrafciger: Slike preuzete od čika Matta, SMM. Specifikacije ovaj put na kraju, za promenu: Širina: 22mm Visina: 34mm Airflow: Dual - 10 rupica sa obe strane Postova: 2 Juice well dubina: 5mm Squonk friendly: Da, ima BF pin Materijal: SS baza, SS kapa, PMMA opciona frosted kapa Cene možete uporediti OVDE. RE: Drop Solo RDA by Digiflavor and TVC - Estariol - 05-08-2018 Nije neko rešenje, ali se uvek može prelepiti selotejp preko rupica za AF.
Drop Solo RDA by Digiflavor and TVC - Guru - 08-10-2018 Rešenje je savršeno, vazduh udara sa prednje i zadnje strane. Primetio sam da svi rivjuveri i korisnici dosta podižu coil. Ja sam svoj spustio, pa je centar grejača negde u visini postova. Vazduh je otvoren na svega 3 rupice, naravno sa obe strane. Malo tesniji direct. Vata standardno, malo veća količina, lepo pomerena u stranu da ne poklapa squonk pin. Fabrički drip tip je savršen (810) i daje jako lepu i naglašenu aroma na udisaju i izdisaju. Probao sam i nešto višlje drip tipove ali se gubi na punoći arome. Sa low profile kao njegovim je savršeno. Dolazi u pakovanju i PEI kapica koja se praktično ne greje ali sa ovim setup-om ni metalni tank se ne greje. Vruće postaje sa baš niskim otporima i 60W+. Uglavnom, što se tiče single coil dripera, daleko je bolji od svih single coil dripaca koje sam probao. Za sada je numero uno što se tiče daily driver-a, Recurve, Flave, Hadaly, Entheon pa i Haku su jednostavno iza Drop Solo. Lično, subjektivno i objektivno Ko nema squonk mod, može da kaplje direkt kroz drip tip, ima dovoljno mesta. Sa lepo složenom vatom sam sipao 1.4ml (mereno) špricom bez spitback-a, grgolja i slično. Koristim Cotton Bacon V2 na njemu i radi savršeno. Na slikama je setup i poneka random slika, i. A i sa PEI kapicom. Pozdrav! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Drop Solo RDA by Digiflavor and TVC - ncholass - 18-10-2018 Stigao klon drop solo sa fasta sku 9662199 i driptip sku 9625685. Nema pmma kapicu i drugi driptip (na slici nije njegov driptip) Mnogo vazduha ali na 3 donje rupice vise nego dobro radi sa spustenim grejacem nize. Klon perfketno odradjen i kosta 8 dolara. ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my mind using Tapatalk |