![]() |
|
Preview Smoant Charon Mini 225W TC Box Mod - Oblik za Štampu +- Vejper forum (http://forum.vejper.com) +-- Forum: Baterijski Modovi (http://forum.vejper.com/Forum-Baterijski-Modovi) +--- Forum: Regulisani Modovi (http://forum.vejper.com/Forum-Regulisani-Modovi) +--- Tema: Preview Smoant Charon Mini 225W TC Box Mod (/Thread-Preview-Smoant-Charon-Mini-225W-TC-Box-Mod) |
Smoant Charon Mini 225W TC Box Mod - Vapoholic - 29-05-2018 Smoant je nedavno izbacio novi vejp uređaj, Charon Mini 225W TC Box Mod. Kao što se vidi na slici, mod ima ugrađen anti-gravitacioni chip koji omogućava da mod lebdi iznad površine stola što sprečava grebanje i ljuštenje farbe: ![]() Šalu na stranu, ne pamtim da je Smoant u poslednjih godinu dana izbacio loš mod te se nadam da će i Charon Mini opravdati očekivanja.Smoant Charon Mini kontroliše Ant225 chip koji puca skoro trenutno, tačnije sa 0.015 sekundi kašnjenja. Displej sa speedometeom ili klasičnim prikazom podataka prikazuje standardne opcije podešavanja, nalik na Cylon mod: ![]() Slide & open vratanca čine promenu 2 18650 baterija veoma lakom. Uz dobru 510 konekciju i standarno kvalitetnu izradu, Charon Mini možda ne donosi mnogo toga novog ali je verovatno siguran izbor kome treba kvalitetan dual 18650 mod: ![]() Osnovne specifikacije: 1. Dimenzije: 45mm(L) X 29mm(W) X89mm(H) 2. Baterije : 2X 18650 3. Displej: 2.0 inch TFT color screen 4. Opseg snage: 1 – 225 W 5. Režimi rada: VW (Min, Normal, Max)/ VW Curves / Temp (Ni, Ti, SS) / TCR / TC Curves 6. Opseg otpora: 0.1 – 2.0 Ohm for TC mode / TCR mode / TC Curves 0.1-3.0 Ohm for VW / VW Curves 7. Temperature control mode: 100 – 315°C / 200 – 600°F 8. Dva različita korisnička interfejsa 9. Pass-through opcija 10. Firmware upgrade opcija 11. Opcije zaštite: Reverse protection/ Over-heating protection/ Low voltage protection/ Overload/Short-circuit protection/ Over-time protection Cene možete uporediti OVDE. RE: Smoant Charon Mini 225W TC Box Mod - Estariol - 29-05-2018 (29-05-2018, 14:16)Vapoholic Piše: Dodao bih na ovo da su se pojavljivali primerci Cylon-a sa problematičnim ekranom, ili umre, ili se pojave vodoravne linije. Ne znam kako su to rešavali, ali to su bile jedine žalbe. S druge strane, mod od 225W nije mini. Mini je Battlestar Mini od 80W...
RE: Smoant Charon Mini 225W TC Box Mod - Vapoholic - 29-05-2018 Prvi put čujem ovo za Cylon. Može neki izvor? A za Mini, ne gledaju oni watte nego dimenzije u odnosu na broj baterija: Battlestar je 37mm*24mm*81mm a prima 1 18650 bateriju a Charon Mini neznatno veći, 45mm*29mm*89mm a prima 2 18650 baterije. RE: Smoant Charon Mini 225W TC Box Mod - Estariol - 30-05-2018 Zezao sam se za Mini, bre. A za Cylon sam video postove u Smoant Family grupi na fejsbuku, sa sve slikama. Lupiću, oko 10tak, ne više, u periodu februar - mart, sad su već verovatno zatrpani novijim postovima, a grupa je međunarodna. Ne mislim da je to velik broj, ali su baš u tom periodu izbacili Ranker mod, tako da bi mogla da bude i marketinška igra, bez obzira što su postovi bili sa sve slikama. |