18-06-2019, 09:21 (Poslednja izmena: 18-06-2019, 09:24 od Oddy.)
Iskren da budem, upravo tražim jednu malu 18350 cevku, što je moguće manju, za po svaki dan i svaku priliku.
Ne volim čistu mehaniku jer moram dodatno da razmišljam šta sam i kako uradio. Sa mosfetom imam bar, ako ništa drugo, duševni mir. Sad, koliko je on opravdan, to je već drugo pitanje.
Luxem mi se sviđa jer je napravljen za 22mm atomizere i što je jedan od najmanjih mosfet 18350 cevki. Gledao sam Cthulhu, gde mi se ne sviđa 24 mm, a gledao sam i Atto styled SXK verziju, koja mi je još i najprimamljivija bila. Po onom što znam, Luxem bi trebalo da ima najbolji mosfet od ova tri, ali nisam nigde pronašao konkretne testove.
30e... davao sam više i na mnogo gluplje stvari, mada mi je trenutno i 10e veliko
Ovaj post su pohvalili:2 korisnika su dodala Pohvalu za @Oddy • badja007, Samac
(18-06-2019, 09:21)Oddy Piše: 30e... davao sam više i na mnogo gluplje stvari, mada mi je trenutno i 10e veliko
Sa svemu se slazem sto si rekao.,
sem sa ovome sto te citiram..
Nemoj da im dajes molim te pare.
Mod im je Ok, ali cena im nije realna.,
stim sto ces dodatno platiti neki par eura neki shipping,i jos nesto na pay-pal,jos i pdv+neka carina.,
(Pa se tu sakupi lepa suma novca).,
Ali ako u ovu sumu novca sto dajemo,dodatno dodajemo jos koji euro vise onda su mogucnosti mnogo vece..
@Guru mislim da je 22mm maks jer ima spoljašnji zid na vrhu kod 510 konektora, koji prelazi preko donjeg dela atoizera par milimetara. Nisam siguran da li širi atomizeri, koji ne mogu da se zavrnu do kraja, hvataju konekciju.
Ovaj post su pohvalili:1 korisnika su dodala Pohvalu za @Oddy • Guru