Vejper forum
Review Dvarw MTL RTA - Oblik za Štampu

+- Vejper forum (http://forum.vejper.com)
+-- Forum: Atomizeri (http://forum.vejper.com/Forum-Atomizeri)
+--- Forum: Atomizeri RTA (http://forum.vejper.com/Forum-Atomizeri-RTA)
+---- Forum: MTL Atomizeri (http://forum.vejper.com/Forum-MTL-Atomizeri--14)
+---- Tema: Review Dvarw MTL RTA (/Thread-Review-Dvarw-MTL-RTA)

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Dvarw MTL RTA - Samac - 03-05-2019

@vukpavlovic74
...16mm u putu, cim stigne i nakon malo igrarije napisacu par reci.

RE: Dvarw MTL RTA - vukpavlovic74 - 03-05-2019

@Oddy
Dvarw ima ono cega je trziste gladno a to je restriktivni old school cug. To je razlog njegovog ogromnog uspeha i hvalospeva. Isto kao i Berserker. Raja ishte a Kinezi raspalili po loose MTL/rDL i ni makac.
@Samac
Jedva cekam! Party
Po meni je kod regularnog Dvarw-a, komora prevelika za onoliko restriktivne centralne rupe (zato vecina korisnika uzima 1,2-1,6mm centralnu rupu)...ali ocekujem pun pogodak kod 16-ice i smislen uzak cug

RE: Dvarw MTL RTA - Samac - 03-05-2019

Treba uci u dobitnu kobinaciju.

[Slika: VZnDO6F.png]

RE: Dvarw MTL RTA - Estariol - 04-05-2019

@vukpavlovic74
Komora ti samo deluje prevelika, jer je (kao) široka, ali je s druge strane niža od recimo komore Kayfun Lite 3.1, a na deck ne može coil sa unutrašnjim prečnikom širim od 2.5 - 3mm, u zavisnosti od debljine žice.

@Oddy
Nahvali ti mene, pa onda kad si pomenuo Coppervape, setih se da je moj klon od njih... Shy Blush

RE: Dvarw MTL RTA - vukpavlovic74 - 04-05-2019

Izgleda da sam se lose odrazio Smile Mislio sam na to da je komora prevelika za centralne rupe za vazduh tipa o,8 mm i razne druge vazdušne rupice koje su se pojavile...čini mi se da sa 16-icom i takve minijature imaju smisla
Meni lično na 22 mm Dvarw-u nije imalo smisla ništa ispod 1,2 mm al eto nas opet kod reči subjektivno...vrlo bitna reč za svakog vapera Smile

RE: Dvarw MTL RTA - Samac - 04-05-2019

Bice to dobro.

[Slika: dw2.jpg]

[Slika: dw1.jpg]

Preporucuju ovu varijantu, ali nisam bas ubedjen...no, kada stigne saznacu.

[Slika: dw3.jpg]

RE: Dvarw MTL RTA - Oddy - 04-05-2019

Hm, deluje mi žica previše debela za ovu komoru. Radi ok, nije toplo?

Recenzija je na madzarskom, a posto "slabo divanim madzarski" gledao sam samo pokretne slike.
I meni se cini, kao i detalj sa vazduhom.
Plasi me samo ona plasticna komora i koliko ce trpeti zagrevanje???

[Slika: dw4.jpg]

Dvarw MTL RTA - Guru - 04-05-2019

Loši klovnovi dwarva su imali problem sa gumicama koji drže komoru kao celinu te kao poklopac komore koji ume da se odvrne zajedno sa tankom kada se dopunjava.
Bet je na recenziji imao klon koji je imao lošu gumicu i nije htela komora lepo da sedi.
Zamena gumice rešava problem a da Vam poklopac komore ne ostane na tanku, kada se odvrce, potrebno je vršiti lagan pritisak na dole i odvtrtati.
Takodje, nemali broj ljudi nema problem i kada poklopac komore ostane na tanku, na originalima se desava isto.

Ja imam SXK I YFTK klonove i oba su identična. Jedan furam sa manjim rupama, jedan sa većim, ovalnim.

Jedan I drugi imaju po MTL clapton na 1 Ohm I rade lagano.
Kroz grejač srednje tesno vata, ostatak zatrpati I odvojiti malo vatu od rupa, svakako ista nabubri kada se natopi.

I OBAVEZNO - bar 2.5mm grejač podignuti iznad srafova za prihvat.
Vejp neuporedivo bolji (meni) nego kada je grejač na 2mm I smešten blizu rupe, između dekova.

Ako nekoga baš interesuje, mogu ga rasturim da vidite.
Jedan od retkih atija koji trpe svakako silovanje

@Guru
Dostignut maksimum od Pohvala pod danu!

Jeste mrcina i stvarno trpi silovanje svake vrste!
Mene muci jedino podizanje komore...to mi je muka, a to prevazidjem tako sto je retko je skidam.
Strpao sam grejac od debele zice. Vatu izvadim, dobro otpalim (kada ocistim cunder kapnem po koju kap da najurim smrad) i onda kroz rupu na komori provucem vatu, pa kroz grejac i na kraju opet kroz drugi otvor na komori. Sve lepo spakujem i vozim.
Dvarw je mrcina koja trpi sve!

Neko voli i sa mesh-om.

[Slika: dw5.jpg]

Lepo!