![]() |
|
Stigla nova vejp oprema - Oblik za Štampu +- Vejper forum (http://forum.vejper.com) +-- Forum: Vejper zajednica (http://forum.vejper.com/Forum-Vejper-zajednica) +--- Forum: Vejping - O svemu i svačemu (http://forum.vejper.com/Forum-Vejping-O-svemu-i-sva%C4%8Demu) +--- Tema: Stigla nova vejp oprema (/Thread-Stigla-nova-vejp-oprema) |
RE: Stigla nova vejp oprema - vladimirkrstic - 14-04-2019 @pablo Moze tamo kroz nekih mesec dana ako ponuda bude i dalje vazila. Za sad se fokurisam na Prime, i pravim paralelu sa Siren. Volim da primenjujem linearanu putanju, od tacke A do tacke B bez skretanja i zastajkivanja po sporednim stajalistima. Sporiji razvoj, ali peace of mind.
Stigla nova vejp oprema - pablo - 14-04-2019 Ponuda je otvorena i vazi a to ti je odlicna stvar samo prati znakove pored puta i nemoj kao ja da ih ignorises i sve ce biti super.. Ne znam koji si dicodes porucio ali i na v3 extreme i dany box a verujem i ostalima ces videti kako prime radi.. Sta znam ja sam imao i po 15 modova i atija i onda sam video sta mi odgovara i uzeo dobre modove i atomizere(originale) i po meni ako si u mogucnosti bolje da imas dva dobra moda i atija nego 10 ali nismo svi u mogucnosti ali ko jeste to je moj savet... Kao sto Oddy kaze bolje prvo probaj klon pa ako ti se svidi kupi original a ne da se zaleces npr meni je doggy sxk mnogo bolji od originala.. Pozdrav i sve najbolje.. Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka Stigla nova vejp oprema - Draganchica - 14-04-2019 Kiya ![]() Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Stigla nova vejp oprema - Oddy - 14-04-2019 Mali bucko Kakvi su prvi utisci? Upravo videh da su se na nekim stranim sajtovima mogli naći na solidnom popustu. Sent from my MI 8 using Tapatalk Stigla nova vejp oprema - Draganchica - 14-04-2019 Mali kompaktan, odlično leži u ruci. Veliki i pregledan ekran, fire dugme ima odličan odziv. Baterija od 1600 mAh drži kayfun ipo (oko 5 ml) na 11w a napuni se za od prilike malo jače od sat vremena, zaboravila sam da ispratim...Mane: U stealt modu na prvi fire ekran bljesne na kratko. Kao da zaboravi da je stealt pa hoće da se uključi. Druga je plitak pin i doggy koji mu najlepše leži od atija kojih imam ima gap od 1mm i ne navrćem ga... Ati koji dolazi uz njega... hm samo za slikanje [WHITE SMILING FACE] Meni modić jako dopada, trebao mi je jedan malecki za kraće izlaske (kad izvedem Mini u šetnju) a ispostavilo se da može i skoro ceo dan da izdrzi Eto, ispade ovo kratka recenzija[WHITE SMILING FACE] Da ne zaboravim, porucila sam ga sa Aliexpres-a iz Eleaf prodavnice gde je kit jeftiniji od moda i košta 30.5$ uz kupon od 5$ nisam mogla da propustim Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока RE: Stigla nova vejp oprema - Estariol - 15-04-2019 @Draganchica Koji Kayfun i po? I, što se tiče gap-a i ja ga imam sa nekim atijima na Battlestar miniju, ali nije ceo 1 mm, nešto manje je. Rešio sam tako što uzmem list toalet papira, savijem ga nekoliko puta, isečem manju rupu za konektor, nabacim kroz njega na ati, i onda krivim makazicama za nokte polako isečem krug oko atija držeči makazice tako da prečnik ispadne malo manji. Kad navrnem na mod, ne vidi se jako, gap-a nema, a dobro dođe ako krene kondenz u airflow, pa čak i tečnost (Berserker ).
RE: Stigla nova vejp oprema - Oddy - 15-04-2019 Rešenja za prazninu između moda i atomizera: ![]() Fasttech Imam ih, malo su deblji ~1mm. Morao sam da ih stanjujem, tj šmirglam. Aliexpress Ima za 22mm i za 24mm. Kažu da su ok. Na Aliju ima raznih varijanti, vredi pogledati. Stigla nova vejp oprema - Draganchica - 15-04-2019 Te na FT-u sam i ja našla. @Estariol kayfun lite V2 je u pitanju: ![]() Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Doggy i gap: ![]() Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока RE: Stigla nova vejp oprema - mejden - 17-04-2019 Stigao malo pre, ko zna koji po redu veliki brat!
RE: Stigla nova vejp oprema - Samac - 17-04-2019 Stiglo za suprugu. Sad jos samo zica, pa da stimujem
|