Vejper forum
Review Profile unity rta - Oblik za Štampu

+- Vejper forum (http://forum.vejper.com)
+-- Forum: Atomizeri (http://forum.vejper.com/Forum-Atomizeri)
+--- Forum: Atomizeri RTA (http://forum.vejper.com/Forum-Atomizeri-RTA)
+---- Forum: DL Atomizeri (http://forum.vejper.com/Forum-DL-Atomizeri--15)
+---- Tema: Review Profile unity rta (/Thread-Review-Profile-unity-rta)

Stranice: 1 2 3

Profile unity rta - ezgeta - 30-04-2019

Aj da zpocnem i ovu temu pa da je nadogradujemo.na prvu loptu setap i postavljanje vate nije previše komplikovano,al zato vraćanje deka u sam Ati sa onolikom količinom vate jeste.treba baš paziti da se oblik ne uništi prilikom vraćanja u sam Ati.cini mi se da ne trpi većinski vg,al ćemo još da vidimo.tek je upoginjen
Aroma,tačna,lepa.para lagana,na strani hladnije.vazduh doista može da se podesi od rdl do baš,baš dtl
U pakovanju: Ati,adapter za veći tank,veći tank,2* mesh 0.13 2*vata I rezervni šrafovi i gumice

[Slika: 1e2284bc5ce626f3e0d8cf99ffa584ff.jpg][Slika: 98e09c4d361c85ff790ca0a000a7fa53.jpg][Slika: d4ab8abf8694d9dfc65bfd519eecea1f.jpg]

RE: Profile unity rta - Samac - 30-04-2019

Show ContentSpoiler:

RE: Profile unity rta - vukpavlovic74 - 30-04-2019

@ezgeta
Hvala na brzom odgovoru, ostah bez tenksova al čim se vrate... Smile
Da li mesh daje značajno različit kvalitet pare u odnosu na obične grejače? Gledao sam dosta recenzenata i svi su u fazonu da je to nešto potpuno drugačije (ali ja im nažalost više ništa ne verujem Smile)
Ili da preformulišem pitanje - ima li smisla da ja kao umereni DL korisnik, naručujem ovaj ati ako već imam nekoliko DL atomizera sa kojima sam zadovoljan? Inače sam veliki ljubitelj hladnije pare što je i razlog polaganja velikih nada u Unity...

RE: Profile unity rta - ezgeta - 30-04-2019

razlika je ocigledna u kvalitetu i kolicini pare od obicnih grejaca.takode brzina zagrevanja cele povrsine je neuporedljiva.na 15 w se u trenutku usija,a isto tako i ohladi.(ako se uzme u obzir kapilarni efekat i razlika u temperaturi koja utice na to) Ako je zbog hladnije pare,a npr da imam pharaoh mini ili serpent elevate,kao sto imam ,ne bi uzimao jer je i u ovima mala komora i mali grejaci pa i hladnija para.zavisi sta imas.e i da dodam,nikako nije za nekog ko tek pocinje sa dtl.Aroma je ne pobediva,bar za neku nijansu od napomenutih rta gore.koriscenje max odnos 70/30 vg/pg i 60-65 w (moze i da se cejn-vejpuje).bar za ovaj mesh koji ide uz njega.P.S. definitivno ostaje u kolekciji Wink

Profile unity rta - Guru - 30-04-2019

@ezgeta

Setup bratori, setap slikaj

Profile unity rta - ezgeta - 30-04-2019

Evo[Slika: 73339e2b397812471ec6dbbdf500a09f.jpg][Slika: e59aa048fe757df7c8d09cc0324ee2c3.jpg][Slika: c18e38254625d20b37e2180b44bf0267.jpg]

Pa da, kilo vate lešim Smile

Profile me na kraju smorio zbog količine iste a pre toga Vandy Vape Mesh RTA, dobra aroma ali ta količina vate, ne znam, moraću možda ponovo da probam.

RE: Profile unity rta - Oddy - 30-04-2019

Vata je bar jeftina...osim ako nisu one slanine, kendo samuraji, egipatski pamuk za mumije i šta već ima. Big Grin

Ne vredi, barijera, prosto ne želim toliko vate, parim vatu, neću

Od Mesh RTA i cinculiranja sa tom količinom, neka, a videću se sa Pedjom pa da vidimo, VV Revolver vs ovo čudo, može i neki drugi single coil, imam ih vazda Smile

RE: Profile unity rta - ezgeta - 01-05-2019

nije razlika u kolicini vate nego u povrsini grejaca koji dodiruje vatu i brzina zagrevanja cele povrsine u trenutku.kolicina pare,gustina hladnija para i kvalitet arome.klasicni dtl atomizeri revolver,pharaoh,serpent itd sa tipom grejaca alien ili klepton imaju problem da od trenutka okidanja potrebno je izvesno vreme da se postigne pun potencijal i max temperatura od jezgra ka povrsini.tad u jednom trenutku dolazi do neproduktivnog zagrevanja dok se ne stvori dovoljna razlika u temp da bi pocela kapilarna reakcija i natapanje.kod mesh nema tog gubitka nego kad okines dobijes odma max,isto i na pocetku i na kraju ciklusa parenja.koegzistencija.. @Guru Vandy Vape Mesh RTA ima isti koncept ali nema papucicu koja pritiska vatu ka mesu a i natapanje je sa obe strane mesa.tako da..inace vec duze najvise mi leze fabricki mesh grejaci,al ovo je daleko,daleko bolje,sa ekonomske tako i sa kvaliteta koja se dobija pri parenju